SZOLGÁLTATÁSOK

Hajdankert kerttervezés és kertépítés

Megépítjük álmai kertjét!

Fő tevékenységi körünk a kerttervezés és az ehhez kapcsolódó kertépítészeti szolgáltatások. Célunk, hogy szebbé varázsoljuk a magán és önkormányzati kerteket, parkokat.
Álmai udvarához vagy az igényesen kialakított, zöld városrészek kivitelezéséhez válassza a Hajdankert Kft. szolgáltatásait!

1, Kerttervezés

 Egyedileg Önre tervezve!

Rendelkezésre állunk meglévő kertje szépítése, átépítése esetén, vagy ha az alapoktól kezdve szüksége van álmai udvarának megtervezésére.

A személyre szabott szolgáltatásunk célja, hogy olyan kertet tervezzünk otthonába, amely kifejezi tulajdonosának személyiségét, hűen tükrözi az összhangot az udvar többi építményével. A kerttervezés során kiemelkedően fontos szempont, hogy a kert praktikus legyen, ideálisan helyezkedjenek el a növények az időjárási viszonyokhoz igazodva. Ha ez teljesül, kertje megfelelően fog funkcionálni amellett, hogy esztétikus látványt is nyújt.

A kerttervezés megkezdése előtt érdemes több kérdést is átgondolni, annak érdekében, hogy a kivitelezés követően ne bánja meg döntését és pénzének befektetési helyét:

  • megfelelőek a terepviszonyok és összeegyeztethetők a feltételek a megálmodott kerttel?
  • szeretné, ha különleges, egzotikus növények is díszítenék az udvart? Vajon ezek képesek megélni az időjárási viszonyoknak kitéve ott, ahol gondolta?
  • ha kisgyermek is van a családban, biztonságosak számára a növények, nem okoznak allergiát a családtagoknak
  • a növények állatokkal szemben való védelme érdekében szükség van elkerítésre, vakondhálóra?

Kollégáink az előzetes terepbejárás és felmérés során választ adnak ezekre a kérdésekre, felhívják a figyelmet a kertre leselkedő veszélyekre, kockázatokra. Célunk, hogy közösen találjunk megoldást a problémákra és minden felmerülő igényt a tőlünk telhető legjobb szakmai tudással kielégítsünk.

Segítünk megtervezni álmai kertjét, ahol a pihenésé lehet a főszerep!

kertépítés- medence
kertépítés- medence2
borstyánfal-kerttervezés referencia
hajdankert_gyep

2, Kertépítés

A kertépítés bármennyire is egyszerű munkának tűnik, szakértelemért és minőségi alapanyagokért kiált. Célunk, hogy hosszú távra olyan kertet, parkot építsünk magán és önkormányzati területekre, amelyek időtállóak, praktikusak, de látványosak is egyben.

Miben segítünk a kertépítés során?

  • a kertépítési folyamatokat megelőzi a gyommentesítés, bozótirtás, a meglévő növényzet felülvizsgálata, szükség esetén áthelyezése, kivágása.
  • szolgáltatásunk során megfelelő minőségű termőföldet biztosítunk, amely hozzájárul a növények ideális tápanyagszükségletének kielégítéséhez.
  • gondoskodunk a telepített növények szakszerű beültetéséről, a számukra leginkább megfelelő helyre.
  • kérés esetén műfű telepítése, lerakása esetén is rendelkezésre állunk. A műfű egy egyre szélesebb körben elfogadott és kedvelt, örökzöld gyepszőnyeg, az általunk forgalmazott típusok pedig a legmagasabb igényeket is kielégítik.
  • az esetlegesen felmerülő problémákra azonnal megoldást kínálunk az Ön vágyaihoz igazodva.

Építsük meg közösen régóta tervezgetett kertjét!
Vegye igénybe szakértői csapatunk segítségét, hogy kiemelkedő szaktudással építhessék meg praktikus és időtálló kertjét otthonába!

Igény szerint a kivitelezést követően segítünk a kert gondozásban is.

Magán kertek megtervezése és kialakítása mellett vállaljuk közületi, intézményi, önkormányzati parkok felújítását, zöldfelület kialakítását.